آخرین مطالب : 

وب سایت تخصصی مهندس ایزدی

پنیر طرح تولید از شیر تازه

پنير

طرح تولید پنیر از شیر تازه

چکیده طرح :

طرح حاضر تولید پنیر و خامه بظرفیت۳ تن شیر در روز که بمیزان ۸۰درصدی گاوی به قیمت۳۵۰۰۰ریا ل و ۲۰ درصد گوسفندی به قیمت ۵۰۰۰ریا ل بر کیلو گرم در نظر گرفته شده است بجز دو نوع از ماشین آلات آن چون سپراتور و پاستوریزاتور از منابع داخلی قابل تهیه بوده و در زمینی به مساحت ۱۰۰۰متر مربع و در زیربنای ۲۷۷متر مربع استقرارمی یابد. سرمابه گذاری ثابت طرح ۱۵۱۳۸۶۰۰۰۰هزار ریا ل بوده و در ظرفیت کامل نیاز به ۴۸۰۰۰۰۰۰۰هزار ریا ل سرمایه در گردش دارد. قیمت فروش پنیر از قرار کیلوئی۲۰۰۰۰ریا ل و خامه۲۵۰۰۰ریا ل در نظر گرفته شده که با این مشخصات نرخ بازدهی متویط ۶/۲۲درصد و نقطه سربسر۵۵ درصد حاصل می شود. ضمنا علت تعیین ظرفیت طرح بر اساس مواد اولیه این است که یکی از موارد مهم در اجرای این طرحها تهیه و تامین شیر می باشد که معمولا ظرفیت طرحهای منابع لبنی بر همین مبنا در نظر گرفته می شود.

مقدمه :

پنیر یکی از محصولات متنوع شیری است که انسان از هزارها سال قبل طرز تهیه و بسیاری از خواص آن آشنایی داشت. بسیاری اولین مبدا پیدایش آن را به اعراب مصری نسبت می دهند که بطور تصادفی به روش تهیه آن پی بردند. با گذشت زمان و گسترش فن پنیر سازی روشهای مختلفی برای ساختن انواع پنیر ابداع گردید. بطوریکه امروزه صدها نوع پنیر در دنیا ساخته می شود و عوامل زیادی در تنوع این پنیرها در مناطق مختلف دخالت دارد. مثلا نوع شیری که بیشتر در منطقه معمول است، شرایط آب و هوایی، خاک، وضعیت کارگری و عقاید مذهبی و آدای ورسوم محلی مثلا در آمریکا و کانادا و بسیاری از نقاط دیگر منحصرا از شیر گوسفند – بز – مادیان و گاومیش پنیر تهیه می شود و حتی گفته شده در بعضی نقاط از شیر گوزن و الاغ وپستانداران دیگر نیز استفاده می شود. پنیر علاوه بر اینکه از نظر تغذیه ای و داشتن املاح و ویتامین ها و پروتئین و چربی دارای اهمیت است از این نظر که قابلیت نگهداری طولانی و در نتیجه حمل و نقل آسان می باشد نیز اهمیت است.اگر تاریخچه صنایع لبنی هر کشوری را مورد مطالعه قرار دهیم پنیر از اقلام عمده تولیدات لبنی آن کشورها می باشد.اما وقتی به تاریخچه حدود چهل سال صنایع لبنی ایران نظر می کنیم می بینیم با اینکه تولید پنیر از دیر باز مورد علاقه کشورمان بوده و همواره به عنوان یکی از غذاهای اصلی و عمده مردم بشمار می رفته ولی به پنیر سازی اهمیت داده نشده و تنها آمار واردات بوده که روز به روز افزایش یافته است. لذا در این طرح بر آن هستیم که با تدوین و گرد آوری مطالب مورد لزوم جهت احداث واحدهای کوچک تولید پنیر راهنمائی جهت سرمایه گذاران در این صنعت باشیم.

عنوان مقاله : طرح تولید پنیر از شیره تازه

کد محصول : ۲۳

فرمت: word

تعداد صفحه: ۶۴A4

حجم : ۸۸Kb

قیمت: ۳۹۰۰ تومان

نحوه ی دریافت: ارسال به ایمیل شما در کمتر از ۲۴ ساعت با پرداخت نقدی یا دریافت آنی لینک دانلود با پرداخت آنلاین

برای پرداخت نقدی به منوی پرداخت نقدی مراجعه فرمایید.

پرداخت آنلاین و دریافت لینک دانلود

کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .

برای دیدن سایر مقالات اینجا کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *