آخرین مطالب : 

وب سایت تخصصی مهندس ایزدی

خواص پسته

خواص پسته

پسته دارای مواد غذایی فراوانی است و برای تقویت بیماران و اشخاص ضعیف مناسب است.

در ۱۰۰ گرم مغز پسته مواد زیر موجود است:

آب ۵/۲ گرم
پروتئین ۲۰ گرم
مواد چرب ۵۴ گرم
مواد نشاسته ای ۱۵ گرم
کلسیم ۱۳۰ میلی گرم
فسفر ۵۰۰ میلی گرم
آهن ۷/۵ میلی گرم
پتاسیم ۹۵۰ میلی گرم
ویتامین آ ۲۳۰ واحد
ویتامین ب ۱ ۰/۷ میلی گرم
ویتامین ب ۳ ۱/۵ میلی گرم

خواص داروئی:

خواص پسته

خواص مغز پسته

مغز پسته از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است.

۱) مغز پسته بعلت داشتن آهن خون ساز است و آنهائیکه مبتلا به کم خونی هستند باید حتما روزانه مقداری پسته بخورند.

۲) خوردن پسته نیروی جنسی را تقویت می کند.

۳) مغز و ذهن را تقویت می کند.

۴) برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است.

۵) برای باز کردن مجاری کبد مصرف پسته توصیه می شود.

۶) پسته معده را تقویت می کند.

۷) برای تسکین سرفه مفید است.

خواص پسته

خواص پوست سبز پسته

پوست سبز پسته تازه از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک است و دارای خواص زیر می باشد:

۱- برای رنگرزی بکار می رود.

۲- بهترین دارو رای رفع بوی بد دهان است.

۳- جویدن آن باعث التیام زخم های داخل دهان می شود.

۴- برای استحکام لثه آنرا روی لثه بمالید و یا بجوید.

۵- دم کرده پوست سبز پسته حالت دل بهم خوردگی و استفراغ را از بین می برد.

۶- دم کرده آن برای رفع اسهال مفید است.

۷- برای رفع سکسکه پوست سبز پسته را دم کنید و یک فنجان از آنرا بنوشید.

خواص پسته

خواص پوست سفید پسته

پوست سفید پسته برای بواسیر و بیرون زدن مقعد مفید است. برای درمان این بیماری باید پوست سفید پسته را در آب بجوشانید و آنرا داخل لگنی بریزید و شخصی را که این بیماری را درد برای چند دقیقه در آن بنشیند . باعث تسکین درد و تخفیف بیماری می شود.

مضرات:

مغز پسته چربی زیادی دارد و بنابراین برای معده مناسب نیست و کسانیکه معده ضعیف دارند باید آنرا با زردآلو بخورند.

ضمنا مغز پسته گرم و خشک است خوردن زیاد آن باعث گرمی بدن و کهیر و دانه های قرمز رنگ در پوست می شود. برای رفع گرمی و خشکی باید سرکه، انار ترش و یا برگه زردآلوی ترش مصرف نمود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Welcome bunkandloftbeds.com - Justhost.com

Web Hosting from Just Host